In dorinta de a va facilita cumparaturile pe kidy.ro va punem la dispozitie multiple modalitati de plata. Momentan pe siteul nostru se poate opta pentru urmatoarele modalitati de plata: 

1. Numerar
2. Plata cu card bancar

 
 
Numerar
 
Plata numerar se va face in momentul primirii produselor comandate. Livrarea produselor se face printr-un curier rapid. In momentul receptionarii produselor se va face plata. Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice.
 
Plata cu card bancar
 
Verified By VISA MasterCard SecureCode VISA MASTERCARD Banca Transilvania
 
Website-ul kidy.ro este certificat 3-D Secure de catre VISA si MasterCard® prin Romcard si Banca Transilvaniapentru tranzactii online cu orice card.
 
Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online. Pe site-ul kidy.ro poti plati cu orice card emis sub sigla VISA si MASTERCARD, MAESTRO .

Foarte Important! - Pentru orice tranzatie online nu este perceput nici un comision! 

Site-ul kidy.ro foloseste pentru toate tranzactiile online serviciile BT Payment de la Banca Transilvania si se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in comercializarea produselor si serviciilor prin Internet. De asemenea pentru o crestere a sigurantei folosim un server securizat certificat GeoTrust. Pentru verificare puteti da click pe icoana GeoTrust de pe pagina principala in partea inferioara. 

In momentul in care optati pentru plata cu card bancar veti fi directionat pe un server securizat BT Payment. Aici trebuie sa furnizati datele cardului si datele dumneavoastra pentru procesare. Procesarea se face real-time. In momentul incheierii tranzactiei o sa fiti redirectionati inapoi pe site-ul Strollers.ro si veti fi notificat ca tranzactia s-a efectuat cu succes. 

Produsele vor fi trimise catre dumneavoastra in cel mai scurt timp din acest moment.
 
Acest serviciu de plata online este o solutie moderna de plata cu card, prin intermediul caruia se vor putea efectua platile pentru produsele comandate intr-un cadru de deplina siguranta, confidentialitate si simplitate, valorizand activitatea dumneavoastra. 

Este un sistem securizat de efectuare a tranzactiilor electronice de plata, implementat pe www.kidy.ro, fara a fi necesara prezenta simultana si in acelasi loc a cardului, posesorului de card si a comerciantului. Este un sistem de autentificare a identitatii clientilor, cumparatori cu card, in mediul electronic(internet), desfasurat prin utilizarea standardului de securitate 3Dsecure, care asigura o dubla protectie in momentul tranzactiei, atat a comerciantului, cat si a posesorului de card. 

3Dsecure este o tehnologie promovata de Organizatiile Internationale de Carduri Visa si MasterCard pentru a minimiza riscul de fraude din comertul pe internet, posesorii de carduri avand posibilitatea efectuarii cumparaturilor pe Internet intr-o siguranta deplina. 

Mai multe despre sistemul 3DSecure puteti afla AICI.


Livrare

Orice comanda plasata prin intermediul site-ului Kidy.ro are valoare contractuala. Livrarea produselor se face prin curierat rapid. Cheltuielile cu transportul le suporta clientul si vor fi specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia.

Livrarea se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii nostri in cat timp acesta va putea ajunge la dumneavoastra. Inainte de a comanda un produs, verificati daca acesta se afla pe stoc.

Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna, la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care reintra in stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare.

Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule. Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilare
a si semnarea acesteia.

Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.